НОВИЙ ЕФЕКТИВНИЙ СПОСІБ ВИЗНАЧЕННЯ ШОВКОНОСНОСТІ ПРОМИСЛОВИХ КОКОНІВ - Бурлаков, В.С. (Інститут тваринництва, 2004)
У статті наведено спосіб визначення шовконосності тутового шовкопряда на підставі нового приладу, що дає змогу удосконалити і спростити технологію процесу.
Keywords: кокони; лялечки; шовконосність; відсоткова шкала; вологість; температура