ДОСЛІДЖЕННЯ ТРИВАЛОСТІ ЕМБРІОГЕНЕЗУ ТЕЛЯТЕМБРІОТРАНСПЛАНТАТІВ ПЛЕМЗАВОДУ „ЧЕРВОНИЙ ВЕЛЕТЕНЬ” - Заблудовський, Є.Є.; Довганюк, О.П. (Інститут тваринництва, 2005)
При вивченні впливу спадкових і неспадкових факторів на мінливість тривалості ембріонального розвитку телят-трансплантатів відзначено скорочення даної ознаки внаслідок використання методу ембріотрансплантації. Встановлено переважний вплив породності ембріона на тривалість ембріогенезу.
Keywords: тривалість ембріонального розвитку; ембріотрансплантація; велика рогата худоба