ВПЛИВ ГЕНОТИПУ СВИНЕЙ НА ГЕМАТОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ - Шевченко, О.Б. (Інститут тваринництва, 2004)
Вивчали динаміку гематологічних показників у свиней різних генотипів. Встановлено, що частка впливу генотипу на морфологічні і біохімічні показники крові незначна і знаходиться в межах 0,231...0,386.
Keywords: генотип; свині; гематологія; імунітет