ДИФЕРЕНЦІАЦІЯ ГУСЕНИЦЬ ШОВКОВИЧНОГО ШОВКОПРЯДА ПЕРШОГО ВІКУ ЗА РЕАКЦІЄЮ ПЕРЕВАГИ НА ПЕВНИЙ КОРМОВИЙ ПОДРАЗНИК - Гайдук, К.В.; Маркіна, Т.Ю.; Злотін, О.З. (Інститут тваринництва, 2003)
Доведена можливість підвищення життєздатності та продуктивності шовковичнго шовкопряда шляхом відбракування слабких особин, які активно реагують на запах нетрадиційних кормових рослин для подальшого добору основної маси гусениць на вигодівлю – на запах листя шовковиці.
Keywords: шовкопряд; життєздатність; продуктивність; реакція хемотаксису; добір