ОСОБЛИВОСТІ РОСТУ ТЕЛИЦЬ ЧЕРВОНОЇ СТЕПОВОЇ ПОРОДИ І ПОМІСЕЙ З ЧОРНО-РЯБОЮ голштинською ПОРОДОЮ - Панасюк, І.М.; Проценко, О.В. (Інститут тваринництва, 2002)
Викладено результати вивчення особливостей, росту чистопородних корів червоної степової породи та їх помісних дочок генотипу червона степова х голштинська. Установлені кореляційні зв'язки між рівнем розвитку в середині поколінь за різні вікові періоди та величиною успадкування живої маси.
Keywords: скороспілість; телиці; ріст; успадкування живої маси