ІНТЕНСИВНА ОДНОСТАДІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОЩУВАННЯ МОЛОДНЯКУ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ - Труш, В.М. (Інститут тваринництва, 2006)
У статті обґрунтовано ефективність використання одностадійної технології вирощування молодняку великої рогатої худоби на м'ясо в умовах промислового комплексу. Встановлено, що зазначена технологія вирощування молодняку забезпечує одержання рентабельності виробництва на рівні 11,2-38,8 % .
Keywords: велика рогата худоба; молодняк; годівля; ріст; м’ясна продуктивність