ПРОБЛЕМИ КОНЯРСТВА УКРАЇНИ - Віннічук, Д.Т.; Платонова, Н.П. (Інститут тваринництва, 2003)
У роботі розглянуто актуальні проблеми сучасного конярства України.
Keywords: конярство; актуальні проблеми; збереження генетичних ресурсів