ОЦІНКА МОЛОЧНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ КОРІВ ГОЛШТИНСЬКОЇ ПОРОДИ НА РІЗНИХ СТАДІЯХ ЛАКТАЦІЇ - Чумак, В.О.; Семеренко, Г.В. (Інститут тваринництва, 2002)
Викладено результати вивчення динаміки деяких показників фізіологічного стану молочної залози корів голштинської породи в різні періоди лактації.
Keywords: голштинська порода; лактаційна крива; молоковиведення