РОЗРОБКА І ДОСЛІДЖЕННЯ ЗАСОБІВ МЕХАНІЗАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ ДЛЯ МОЛОЧНИХ ФЕРМ - Савран, В.П.; Піскун, В.І.; Грицаєнко, В.І.; Овдієнко, Д.В.; Гребень, Л.Г.; Калашник, В.Г.; Мойсеєнко, В.М.; Ходарєв, В.Я.; Хватова, Н.Ф.; Ткачик, Е.П. (Інститут тваринництва, 2003)
У статті викладено результати розробки і дослідження зразків засобів механізації технологічних процесів роздавання концкормів, машинного доїння, первинної обробки молока при стійловому утриманні корів на молочних фермах.
Keywords: пристрої; концкорми; фільтр; молоко; бактерії; пульсоколектор; пастеризатор