ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНИХ БІОЛОГІЧНО-АКТИВНИХ РЕЧОВИН ДЛЯ СТИМУЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ ФОЛІКУЛОГЕНЕЗУ - Дібіров, М.К.; Хмельков, В.М. (Інститут тваринництва, 2003)
Викладено результати досліджень з використання сироватки крові тільних корів для відновлення відтворювальної функції у самиць великої рогатої худоби, з метою премедикації гормональних обробок корів-донорів та індукції поліовуляції.
Keywords: стимуляція; фолікулогенез; штучне осіменіння; заплідненість; суперовуляція; корова-донор; ембріон