ВИКОРИСТАННЯ СИСТЕМНОГО ПІДХОДУ ПРИ ВИВЧЕННІ МІГРАЦІЇ ВАЖКИХ МЕТАЛІВ В УМОВАХ ПРОМИСЛОВОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ЯЛОВИЧИНИ, СВИНИНИ І М’ЯСА ПТИЦІ - Розпутній, О.І.; Куркіна, С.В. (Інститут тваринництва, 2001)
У статті подані методичні підходи до вивчення міграції важких металів при виробництві яловичини, свинини і м’яса птиці за промисловою технологією. На основі системного аналізу розглянута роль окремих ланок біотехнологічної системи з виробництва тваринницької продукції в міграції металів.
Keywords: важкі метали; системний аналіз; міграція; велика рогата худоба; свині; птиця; тваринницькі комплекси