АНТИОКИСЛЮВАЛЬНІ ТА ІМУНОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ У СВИНЕЙ, ЯКІ ОТРИМУВАЛИ БІОЛОГІЧНО АКТИВНІ ДОБАВКИ - Котляр, О.С. (Інститут тваринництва, 2005)
Розглядається зв’язок між збільшенням вмісту імунокомпетентних клітин в крові 60-добових відлучених поросят та зміною показників антиокислювальної активності у цих поросят та їхніх свиноматок, які отримували біологічно активні добавки протягом останніх двох місяців поросності та 60-денного періоду підсосу.
Keywords: поросні та підсисні свинки; поросята–сисуни; імунні клітини; антиокислювальні показники