НОРМАТИВИ ВИТРАТ ПРИ ВИРОЩУВАННІ РЕМОНТНИХ ТЕЛИЦЬ - Кукла, Л.І. (Інститут тваринництва, 2002)
Викладено результати досліджень собівартості та структури витрат і їх нормативи при вирощуванні ремонтних телиць.
Keywords: економіка; собівартість; телиці; приріст