ЗМІНИ ПЛЕМЕННОЇ ЦІННОСТІ КОНЕЙ ЗА СПОРТИВНОЮ РОБОТОЗДАТНІСТЮ - Бондаренко, О.В.; Даншин, В.А. (Інститут тваринництва, 2003)
У статті висвітлено питання застосування методу BLUP в системі генетичної оцінки для подальшого удосконалення спортивної роботоздатності коней верхових порід.
Keywords: спортивна роботоздатність; кінь; племінна цінність; порода; генетичний тренд; «модель тварини»; очікуваний генетичний прогрес