ПРИВАТНЕ КОНЯРСТВО УКРАЇНИ - Гопка, Б.П.; Павленко, П.М.; Осадчий, С.А. (Інститут тваринництва, 2002)
Викладено матеріали, що характеризують стан справ у конярстві України, а також пропозиції щодо організації племінної справи у приватному конярстві.
Keywords: приватне конярство; вихід лошат; племінна справа