ПІДБІР ЗА ВІДТІНКОМ СМУШКУ У СОКІЛЬСЬКОМУ ВІВЧАРСТВІ - Махньова, С.А. (Інститут тваринництва, 2002)
Стаття присвячена підвищенню якості смушку методом підбору баранів-плідників з різноманітними відтінками смушку. Подано результати вивчення продуктивних якостей нащадків при різних варіантах підбору та визначено оптимальний варіант підбору для розведення овець.
Keywords: сокільска порода; вівці; смушок; відтінок