ВПЛИВ СТАДІЇ РОЗВИТКУ ЕМБРІОНІВ НА ЇХ ПРИЖИВЛЮВАНІСТЬ - Бугров, О.Д.; Тарасенко, М.В.; Субота, О.В. (Інститут тваринництва, 2003)
У статті наведено результати досліджень впливу стадії розвитку ембріонів корів на їх приживлюваність у залежності від дня статевого циклу, з якого починали гормональне оброблення.
Keywords: корови-донори; ембріони; приживлюваність; гормональне оброблення