ПРИСТРОЇ ДЛЯ ФІКСАЦІЇ КОРІВ-ДОНОРІВ І ТЕЛИЦЬ-РЕЦИПІЄНТІВ - Хмельков, В.М. (Інститут тваринництва, 2005)
У статті наведено результати досліджень з використання удосконалених моделей станків для фіксації корів-донорів та телиць-реципієнтів різних порід великої рогатої худоби молочного та м’ясного напряму продуктивності під час одержання та пересадки ембріонів.
Keywords: трансплантація; ембріон; пристрій для фіксації; корова-донор; реципієнт