НАПРЯМИ СЕЛЕКЦІЇ МОЛОЧНОЇ ХУДОБИ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ - Панасюк, І.М. (Інститут тваринництва, 2003)
Акцентується увага на необхідність посилення добору з урахуванням типів конституції, нервової системи, стресостійкості. Запропоновано спосіб виділення тварин з сильною і слабкою нервовою системою.
Keywords: конституція; нервова система; стресостійкість; молочна продуктивність; відтворювальна здатність