ВИРОЩУВАННЮ РЕМОНТНИХ ТЕЛИЦЬ – ІНТЕНСИВНІ ЧИННИКИ - Кукла, Л.І. (Інститут тваринництва, 2003)
У статті подано результати досліджень впливу інтенсивних факторів вирощування ремонтних телиць на ефективність виробництва, собівартість нетелей і їх продуктивність.
Keywords: телиці; поголів'я; приріст; удій; собівартість; корми