СТАН ПЛЕМІННОЇ БАЗИ СВИНАРСТВА УКРАЇНИ - Медведев, В.О.; Церенюк, О.М.; Хватов, А.І.; Россоха, Л.В.; Стрижак, Т.А. (Інститут тваринництва, 2004)
В статті наведено аналіз сучасного стану галузі свинарства в Україні, викладено пріоритетні напрями розвитку галузі на найближчі роки та подальшу перспективу.
Keywords: розведення; свині; породи; лінії; типи