ОЦІНКА ПЛЕМІННОЇ ЦІННОСТІ КНУРІВ-ПЛІДНИКІВ В УМОВАХ ПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ - Стрижак, Т.А. (Інститут тваринництва, 2004)
У статті викладено результати комбінованої оцінки кнурів-плідників з використанням комплексної інформації про продуктивність нащадків, предків, бокових і прямих родичів та власний фенотип. Визначено пріоритетність різних джерел додаткової інформації.
Keywords: кнури-плідники; власна продуктивність; нащадки; генотип