АНАЛІЗ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ М'ЯСНИХ ПРОДУКТІВ, ВИГОТОВЛЕНИХ ПРИСКОРЕНИМ МЕТОДОМ - Бібенко, О.В. (Інститут тваринництва, 2002)
Скорочується процес приготування виробів, не впливаючи на якість та хімічний склад.
Keywords: м'ясопродукти; технологія, харчова; приготування; якість продукції; хімічний склад продукції