ПРОДУКТИВНІСТЬ І ВІДТВОРНА ЗДАТНІСТЬ КОРІВ ПРИ ЗАСТОСУВАННІ ПРЕМІКСІВ У ЗИМОВИЙ ПЕРІОД - Золотарьов, А.П. (Інститут тваринництва, 2005)
У статті наведено результати порівняльної оцінки стандартного та експериментального преміксів та ефективності їх дії на молочну продуктивність та відтворювальну здатність корів.
Keywords: премікс; норма годівлі; молочна продуктивність; відтворювальна здатність