ВПЛИВ ЕКОЛОГІЧНИХ УМОВ НА ДИНАМІКУ РЕПРОДУКТИВНИХ ОЗНАК ШОВКОВИЧНОГО ШОВКОПРЯДА - Сафонова, Т.В.; Злотін, О.З. (Інститут тваринництва, 2001)
Наведено результати досліджень динаміки репродуктивних ознак шовковичного шовкопряда в залежності від сезону й агрофону вигодівель. Показано можливість використання перспективного росту чисельності популяцій для оцінки адаптивних властивостей досліджуваних порід.
Keywords: шовковичний шовкопряд; екологічні умови; репродуктивні ознаки; загальна життєздатність