ПРОДУКТИВНІСТЬ ЧИСТОПОРОДНОГО ТА ГІБРИДНОГО МОЛОДНЯКУ УКРАЇНСЬКОЇ М’ЯСНОЇ ПОРОДИ СВИНЕЙ - Церенюк, О.М. (Інститут тваринництва, 2003)
Наведено результати вивчення відгодівельних та забійних якостей чистопородного та гібридного молодняку української м`ясної породи свиней.
Keywords: свині; гібрид; чисопородне розведення; відгодівля; продуктивні якості