СЕЛЕКЦІЯ ЧЕРВОНО–РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ХУДОБИ ЗА ЕКСТЕР'ЄРНИМ ТИПОМ - Хмельничий, Л.М. (Інститут тваринництва, 2001)
Викладено результати оцінки корів української червоно–рябої молочної породи з використанням методики лінійної оцінки екстер'єру.
Keywords: червоно–ряба молочна порода; лінійна оцінка; екстер’єр; тип; статі екстер’єру; бал; надій