ПОВНОЦІННА ГОДІВЛЯ ТА ІНТЕНСИВНЕ ВИРОЩУВАННЯ БУГАЙЦІВ ВОЛИНСЬКОЇ М’ЯСНОЇ ПОРОДИ В ГОСПОДАРСТВАХ ВОЛИНІ - Коняга, В.М.; Янко, Т.С. (Інститут тваринництва, 2004)
У статті наведено результати досліджень по удосконаленню годівлі м‘ясної худоби (бугайців) та її вплив на м‘ясну продуктивність.
Keywords: обмінна енергія; раціон; енерговитрати; онтогенез; ріст