ВИХІД МИТОЇ ВОВНИ ЯК УЗАГАЛЬНЮЮЧИЙ ПОКАЗНИК ОЦІНКИ ВОВНОВОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ І ЯКОСТІ ВОВНИ ТОНКОРУННИХ ОВЕЦЬ - Помітун, І.А. (Інститут тваринництва, 2005)
Наведено результати лабораторної оцінки виходу митої вовни у ремонтних баранів, його взаємозв’язок з іншими показниками вовнової продуктивності та ефективність добору за прямими і побічними ознаками та результативність використання плідників з різним виходом митої вовни.
Keywords: мериносова вовна; якість; вихід митої вовни; взаємозв’язок; добір