ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА ЯЛОВИЧИНИ ПРИ РЕАЛІЗАЦІЇ М'ЯСНОЇ ХУДОБИ ПО РІЗНИХ КАНАЛАХ ЗБУТУ - Міненко, К.В.; Міненко, В.І. (Інститут тваринництва, 2003)
Наведено результати вивчення ефективності виробництва яловичини і реалізації м'ясної худоби по різних каналах збуту.
Keywords: яловичина; м'ясне скотарство; рентабельність; канал збуту