КОМБІНОВАНІ СИЛОСИ ЯК ОСНОВА ОДНОТИПНИХ РАЦІОНІВ ДІЙНИХ КОРІВ - Гноєвий, В.І; Ільченко, О.М.; Гноєвий, І.В.; Познякова, З.М. (Інститут тваринництва, 2004)
Досліджено ефективність заміни кукурудзяного силосу на комбіновані силоси  ячмінь+овес+горох та кукурудза (80%)+соя (20%) у раціонах ремонтних телиць і дійних корів.
Keywords: кукурудзяний силос; комбінований силос; злако-бобові сумішки; протеїн; корови