ВПЛИВ БАТЬКІВ НА ВМІСТ І ВИХІД МОЛОЧНОГО БІЛКА ЇХ ДОЧОК - Осипенко, Т.Л. (Інститут тваринництва, 2005)
У статті наведено результати досліджень по з’ясуванню впливу батьків на вміст і вихід молочного білка їх дочок. Встановлено, що ступінь впливу батьків на вміст білка становить 10,9%, а на вихід молочного білка – 19,6%.
Keywords: вміст білка; молоко; ступінь впливу; молочний білок