ТРИВАЛІСТЬ ЕМБРІОГЕНЕЗУ ІМПОРТНИХ ГОЛШТИНСЬКИХ КОРІВ У ПЕРІОД АКЛІМАТИЗАЦІЇ - Шкурко, Т.П. (Інститут тваринництва, 2005)
Викладено результати досліджень, щодо тривалості ембріогенезу голштинів німецької і голландської селекції в період акліматизації за умов одного господарства
Keywords: голштинська порода; ембріогенез; отелення; бички; телички