ПРОДУКТИВНІСТЬ І ЕКСТЕР’ЄРНІ ОСОБЛИВОСТІ КОРІВПЕРВІСТОК ГОЛШТИНСЬКОЇ ПОРОДИ КАНАДСЬКОЇ СЕЛЕКЦІЇ - Гавриленко, М.С. (Інститут тваринництва, 2003)
Наведено порівняльні дані селекційної оцінки корів-первісток голштинської породи канадської селекції та української чорно-рябої породи, які лактували в умовах ВАТ племзаводу “Золотоніське” Черкаської області.
Keywords: голштинська порода; чорно-ряба порода; молочна продуктивність; вік при першому отеленні; корелюючі ознаки