БІОЕНЕРГЕТИЧНА ОЦІНКА ТЕХНОЛОГІЙ ВИДАЛЕННЯ СТОКІВ ПРИ ПРОМИСЛОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ СВИНИНИ - Піскун, В.І. (Інститут тваринництва, 2002)
Наведені результати біоенергетичних оцінок гідравлічних та механізованих систем видалення стоків для ділянки відгодівлі свинарського комплексу на 12 тис. ц свинини на рік. Доведено доцільність використання удосконаленої самопливної системи безперервної дії з донним шибером при поперечному розміщенні ізольованих секцій.
Keywords: видалення стоків; гідравлічні і механічні системи; біоенергетична оцінка