СОБІВАРТІСТЬ ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ В ПОЛІССІ УКРАЇНИ - Трончук, А.І. (Інститут тваринництва, 2004)
У статті наведено результати розробки нормативів собівартості та її структури при виробництві свинини для умов Полісся України.
Keywords: собівартість; свинина; економіка; витрати; ресурси