ЗАБІЙНІ ПОКАЗНИКИ І МОРФОЛОГІЧНИЙ СКЛАД ТУШ ТЕЛЯТ ДЕЯКИХ ПОРІД - Медведєва, О.А. (Інститут тваринництва, 2003)
У статті подано результати досліджень показників м'ясної продуктивності бичків різних генотипів при їх інтенсивному вирощуванні до 4- 6-міс віку.
Keywords: чорно-ряба; бички; симентальська; знам'янська порода; забійні показники; морфологічний склад туш