СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗАГОТІВЛІ, КРІОКОНСЕРВАЦІЇ ТА ВИКОРИСТАННЯ СПЕРМИ ЖЕРЕБЦІВ-ПЛІДНИКІВ - Сушко, О.Б.; Медведовський, О.В.; Соклакова, О.В.; Новіков, О.О.; Таран, С.П. (Інститут тваринництва, 2002)
Наведено основні технологічні підходи до кріоконсервації сперми жеребців та шляхи вдосконалення технології штучного осіменіння коней. Запропоновано нові модернізовані пристрої для отримання, кріоконсервації та використання сперми жеребців.
Keywords: жеребці; сперма; кріоконсервація; штучне осіменіння