ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДУ BLUP В ОЦІНЦІ ПЛЕМІННОЇ ЦІННОСТІ СПОРТИВНИХ КОНЕЙ - Бондаренко, О.В. (Інститут тваринництва, 2003)
У статті обговорюються доцільність та результати застосування методу BLUP ("модель тварини") для оцінки племінної цінності коней української верхової породи за спортивною роботоздатністю та основними промірами.
Keywords: BLUP ("модель тварини"); кінь; порода; племінна цінність; селекційні ознаки; вплив факторів; успадковуваність; добір