ГЕНОФОНД ВИСОКОПРОДУКТИВНИХ КОРІВ ПЛЕМІННИХ ГОСПОДАРСТВ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ - Гончаренко, І.В.; Олійник, Л.А. (Інститут тваринництва, 2003)
У високопродуктивних корів племінного ядра провідних господарств Вінницької області досліджені: тривалість періоду тільності, молочна продуктивність, коефіцієнти кореляції та успадковуваності її ознак, відтворна здатність, тривалість господарського використання в межах окремих генерацій та ліній.
Keywords: молочна продуктивність високопродуктивних корів; кореляційні зв`язки; відтворна здатність; господарське використання; генерації; лінії