ВИВЧЕННЯ ЗАЛЕЖНОСТІ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА МОЛОКА ВІД РІВНЯ ГОДІВЛІ - Погорєлов, О.С. (Інститут тваринництва, 2003)
Розроблено нелінійну регресійну модель впливу рівня годівлі на величину річного надою корів. Отримано рівняння, що дозволяють визначити рівень годівлі, що забезпечує максимальний надій або максимальну економічну ефективність.
Keywords: регресія; моделювання; надій; годівля; економічні оцінки