ДЖЕРЕЛА МІКРОМІЦЕТНОЇ КОНТАМІНАЦІЇ СПЕРМИ КНУРІВ - Мірошнікова, О.С. (Інститут тваринництва, 2006)
Наведено результати досліджень з вивчення шляхів мікроміцетної контамінації сперми кнурів. Джерела мікроміцетів – це статеві органи кнурів, повітря виробничих приміщень для утримання тварин та пункту штучного осіменіння, середовище для розбавлення сперми та його інгредієнти.
Keywords: мікроміцети; контамінація; якість сперми; мікрофлора; кнури