ВМІСТ МАРГАНЦЮ В ОРГАНАХ ТА ТКАНИНАХ СВИНОМАТОК, ЯКІ ОДЕРЖУВАЛИ РІЗНІ РІВНІ ЦЬОГО МІКРОЕЛЕМЕНТА ПІД ЧАС ПОРОСНОСТІ - Саприкін, В.О. (Інститут тваринництва, 2002)
У роботі викладено дані про вміст марганцю в органах і тканинах свиноматок, які під час поросності отримували раціони з його вмістом 47, 80 та 120 мг/кг сухої речовини.
Keywords: марганець; свиноматки; внутрішні органи; тканини