ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ЕСТРОФАНУ ДЛЯ ЛІКУВАННЯ СВИНОМАТОК, ХВОРИХ НА ЕНДОМЕТРИТ - Харенко, М.І.; Пономаренко, В.П.; Вощенко, І.Б. (Інститут тваринництва, 2005)
Було досліджено порівняльну ефективність застосування аналогу простагландину F2α – естрофану - і окситоцину при лікуванні свиноматок, хворих на ендометрит.
Keywords: свиноматки; ендометрит; естрофан; аналог простагландину