ДОЗРІВАННЯ ПОЗА ОРГАНІЗМОМ ДЕКОНСЕРВОВАНИХ ООЦИТІВ КОРІВ У ГРУПАХ З РІЗНОЮ ЧИСЕЛЬНІСТЮ ГАМЕТ - Троцький, П.А. (Інститут тваринництва, 2003)
Викладено результати власних досліджень щодо оцінки життєздатності деконсервованих ооцит-кумулюсних комплексів корів, які перед заморожуванням попередньо культивували 15 і 24 години в групах з різною чисельністю гамет.
Keywords: біотехнологія; яєчники; ооцит-кумулюсні комплекси; кріоконсервування; гліцерин; пропандіол; in vitro; сахароза