ПЛЕМІННІ РЕСУРСИ УКРАЇНИ В ПОРОДІ ЛАНДРАС - Медведев, В.О.; Церенюк, О.М.; Хватов, А.І.; Россоха, Л.В. (Інститут тваринництва, 2004)
У статті наведено дані про стан та основні напрями селекційно-племінної роботи з породою свиней ландрас в Україні.
Keywords: ландрас; спеціалізовані м‘ясні породи; популяції; селекційноплемінна робота; генотип