ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ КРИСТАЛІЗАЦІЇ СПЕРМИ БУГАЇВ - Горбунов, Л.В.; Суржанська, Я.Ю. (Інститут тваринництва, 2002)
Досліджено можливість визначення температури внутрішньоклітинної кристалізації сперміїв бугаїв модифікованим методом диференційної термометрії.
Keywords: спермії; диференційно-термометричний аналіз; внутрішньоклітинна кристалізація