ВПЛИВ ПІДВИЩЕНИХ КОНЦЕНТРАЦІЙ МІКРОЕЛЕМЕНТІВ У РАЦІОНАХ ПОРОСНИХ МАТОК НА ЇХ ВІДТВОРЮВАЛЬНІ ЯКОСТІ - Креньов, А.В.; Газієв, Б.М. (Інститут тваринництва, 2004)
У статті наведено результати досліджень по згодовуванню раціонів із підвищеним рівнем мікроелементів поросним свиноматкам.
Keywords: мікроелементи; концентрація; раціони; свиноматки; відтворювальні якості; продуктивність