ЛІНІЙНА ОЦІНКА ТИПУ МОЛОЧНОЇ ХУДОБИ - Рубан, М.С. (Інститут тваринництва, 2003)
Наведено результати аналізу вітчизняної та сучасних систем лінійної оцінки екстер’єру. Запропонована шкала оцінки екстер’єрних ознак з урахуванням світових вимог та передового досвіду.
Keywords: молочне скотарство; ознака; екстер'єр; лінійна оцінка