ХАРАКТЕРИСТИКА ТОВАРНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ЯКОСТЕЙ ВИРОБЛЕНОЇ ШКІРИ, ОДЕРЖАНОЇ ВІД БУГАЙЦІВ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ - Труш, В.М. (Інститут тваринництва, 2005)
У статті наведено результати по вивченню товарно-технологічних якостей виробленої шкіри бугайців різних генотипів при вирощуванні в умовах промислової технології .
Keywords: бугай; порода; генотип; шкіра